Saturday, January 28, 2006

Simpsons! Angående Tv-serier...

Kom på angående jag nämnde att Lost var den bästa tv-serie som dykt upp de senaste tio åren: då menade jag självklart dramaserier. När det kommer till komedi finns det ingen serie som varit så banbrytande och hysteriskt komisk som Simpsons varit under, ja vad många säsonger blir det nu? 10-12? Det här är en färdig sanning som jag inte vill ha någon diskussion på. SÅ genomtänkta manus, så fantasifulla vändningar och så mycket referenser till popkultur, historia, etc. SImpsons är helt enkelt bäst.

Här är en topp-3 lista på roligaste figurerna:

1. Homer Simpson: seriens drivkraft. Har sagt några kommentarer som jag ska gräva fram någon dag som är så hysteriskt roliga att man ligger på golvet och rullar sig av skratt.
2. C. Montgomery Burns: kärnkraftverkets onda ägare, en miljardär och eremit, hur mycket som helst av Howard Hughes-referenser när det gäller honom. Ondska är bra roligt, alltså...
3. Ralph Wiggum: Dyker bara upp ibland men tar helt över showen med sina hysteriska one-liners. Ralphie är sååå korkad att han får Homer att verka bright.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home