Monday, January 08, 2007

Vad är grejen med Henrik Larsson?

Alltså, svensk sportjournalistik är patetisk. Detta har konstaterats tidigare, och det finns stor anledning att göra det igen. Försökte bläddra igenom sportbladet (Aftonbladets bilaga) här inatt när jag hade slutat jobbet. Det gick inte. Det var helt outhärdligt. Sida upp och sida ner: Henrik Larssons debut i Manchester United.

Vad fan är grejen med Henrik Larsson? Maken till överskattad spelare har väl inte kommit fram ur Svea rikes famn i mannaminne. Jag förstår inte varför de engagerar sig. Så här har det hållit på länge nu. Henrik Larsson slutar i landslaget. Henrik Larsson börjar igen i landslaget. Henrik Larsson flyttar tillbaka. Henrik Larsson får nytt proffskontrakt. Henrik Larsson börjar i landslaget igen. Henrik Larsson slutar i landslaget igen. Lägg av snälla Henrik Larsson, för jag är så jävla trött på att läsa om dig att jag spyr på dig. Hata.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Grejen med honom är väl att han råkar vara en väldigt bra spelar som verkligen kan när han har motivationen? Att gå in och vissa var skåpet ska stå hos Manchester Unitetd är inget att pinka på.

6:53 AM  

Post a Comment

<< Home