Thursday, March 02, 2006

Aftonbladet söker medarbetare.

Jösses. Aftonbladet har problem på nöjesfronten. Vi vet ju vilken idiot Markus Larsson är. Nu verkar han få breda ut sig. Han har fått hela det "åtråvärda" schlageransvaret att kommentera roligt och nedlåtande mot artisterna och sätta plus på låtar och så. Det verkar som Virtanen mest kommer fokusera på sin blogg och sin tv-show hädanefter.

Och ser man till resten av staben står det illa till med återväxten. Håkan Steen har fått dille på att parafrasera Dylans "Blind Willie McTell" i varenda konsertrecension han gör. Jämför recensionen av Thåström och recensionen av The Cardigans. Fantasin är helt slut. Mannen behöver en månads avkoppling. Sätter här ut en annons för Aftonbladets räkning.

Medarbetare sökes.

Vi söker en person som gillar rockmusik och som helst ska kunna skriva och läsa. Du ska vara insatt i rockmusik och ha god smak och någon typ av fantasi. Humor är en önskvärd egenskap. Dina arbetsuppgifter blir att recensera olika typer av skivor och konserter. Dylansågningar undanbedes. Välkommen med din ansökan!

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

klaga inte på håkan ;-)

11:30 AM  

Post a Comment

<< Home