Sunday, March 16, 2008

schlagerdebaklet.

Jag blev upprörd igår för att jurygrupperna inte röstade som jag spått. Folket var hyfsat i takt med hur jag tänkt ut det men juryerna... de borde läggas ner. Man vet ju inte vem som har suttit i en sån där smutsig jury... Charlotte Nielsen vann tyvärr. Sanna Nielsen borde ha vunnit. Så är det. Och jag förstår inte varför ingen såg Amy Diamond...? Hon var överlägset bäst igår kväll.

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Webcam, I hope you enjoy. The address is http://webcam-brasil.blogspot.com. A hug.

12:57 AM  
Anonymous Anonymous said...

Jag tyckte att Sannas låt var bäst men är ändå tveksam till om jag tycker den skulle vunnit. Tror att Charlottes låt har större chans i eurovision festivalen. Blir förvånad över din hyllning till Amy Diamond, själv tyckte jag att hon placerade sig precis där hon hörde hemma. Sedan tror jag att det har påverkat enormt vad radiokanalerna har valt att spela för musik veckan före MF, topp-3 placeringarna hade spelats väldigt mkt. Men inte de som placerade sig sämst...

1:43 PM  
Blogger Toni said...

Jag är själv överraskad, men det var det enda bidraget som verkligen berörde mig under kvällen. Tycker annars att tidigare favoriter som Sibel och Sanna Nielsen inte hade sina bästa framträdanden. Och Christer Sjögren hade förtjänat lite fler folkröster.

7:56 PM  

Post a Comment

<< Home