Tuesday, February 21, 2006

Dagens fuskare:

Sverige. Nu snackar vi inte hederligt gammalt fusk som doping, för sånt skulle kunna vara förlåtligt. Bengt-Åke Gustafsson hade före matchen mot Slovakien uttryckt sig lite vagt angående hur de skulle göra, skulle de spela för fullt eller skulle de försöka förlora för att få lättare motstånd i kvarten: "vi försöker sköta det professionellt". Nu vet vi alltså att Sverige inte kämpade emot alls och lät Slovakien göra som de ville. Det är alltså den typen av professionalism det handlar om. Inte alls ovanligt i svenska sammanhang. Curlingdamerna gjorde samma sak, och Italienarna lär väl sällan glömma hur det slutade i matchen mellan Sverige och Danmark i fotbolls-EM häromsistens. Men allt SÅNT är ju naturligtvis BAAARA sammanträffanden. Piss heller. Fuskarland.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Det kallas att vara fegt taktiskt,älskling, inte att fuska... Det är att dopa sig. Akta dig, kasta så du inte kastar sten i eget glashus ;)

By the way, ser dina komentarer på detta inlägg konstiga ut är det heltmitt fel.. råkade publicera det som mig och sen försökte jag få bort det... Förlåt... *röd*

7:28 AM  

Post a Comment

<< Home