Sunday, September 30, 2007

Nytt på musikfronten!

Hösten är över oss och det innebär samtidigt att det kommer en hel del ny musik värd namnet. Vi har redan sett skivsläpp med Springsteen, Winnerbäck och det dröjer inte innan Kent släpper sin nya CD.

Personligen har jag än så länge bara lyssnat på Winnerbäcks nya skiva "Daugava", om än bara någon gång, men vid en förhandslyssning låter det som... ja, Winnerbäck. Inga konstigheter där inte. Kanske är lite av Winnerbäcks akilleshäl. Nåja, den kanske tar sig.

Kents nya lär jag ju få lyssna en hel del på, även om singeln mest lät som nåt som Depeche Mode skulle ha hittat på i sina glansdagar. Det är en konsert i Stockholm 16 november, och den ska jag på. Då får man lyssna in sig.

Dylan verkar inte i kast med att släppa någon ny CD, och inte heller verkar The bootleg series få utökning, vilket är lite synd. Det har varit ett tag sedan och jag har varit nyfiken på vad nästa inslag skulle kunna tänkas vara.

2 Comments:

Blogger Savela said...

Det där om Dylans skivsläpp är inte riktigt sanning, Valjus. Snart kommer först den här nya Biograph-versionen som de så påhittit döpt till "DYLAN" som kanske inte är något att bli särskilt upphetsad över, men inom kort kommer också soundtracket till "I'm Not There" som innehåller sjukligt intressanta covers + det första officiella släppet av -just det- "I'm Not There". Den stora potatisen dock är att till januari är det planarat att Dylan ska påbörja inspelningen av en ny studioskiva som ska produceras av... Rick Rubin.

2:57 PM  
Blogger Toni said...

ofan. Jag har släppt hårdövervakningen av Dylan, som du märker. Men det var ju jävligt bra nyheter!

6:58 PM  

Post a Comment

<< Home